Google adwords

Ønsker du garanti for din placering på Google?

Google AdWords

Google Adwords er et stærkt markedsførings-værktøj med rig mulighed for at fange de kunder, der allerede leder efter dit produkt.

Forskellen på Facebook og Google Adwords er, at Google annoncer også kan indstilles til at reagere på specifikke søgeord.

Google er i dag kendt som den mest benyttede og udbredte søgemaskine, og har ligeledes massere af data at segmentere ud fra. Google har mulighed for at vise annoncer både på Google selv, Gmail og YouTube samt over to millioner forskellige hjemmesider, og kan adskille brugere fra hinanden baseret på deres aktivitet på samme.

Med Googles mange funktioner og muligheder kan det være svært at finde ud af hvilke muligheder, der er idéelle og mest profitable for dig i din online markedsføring.

Få et uforpligtende møde hos Webgruppen, og find ud af hvad vi kan gøre for dig.

Søgeord

Vi kender alle sammen sætningen ”Jeg googler det lige”.

Det er vores ”go-to” når vi har brug for en specifik ydelse i et område, og er derfor også et konkurrencepræget område når det kommer til annoncering. Med Googles nøje segmentering i både målgrupper og geografi, er det en yderst fordelagtig metode at hente de lavest hængende frugter på.

Når man indstiller en Google annonce til at reagere på et søgeord, fastsættes prisen for annonceringen på antallet af annoncører på det pågældende søgeord.

Hvis man derfor vælger de mest populære og gengående søgetermer, vil annoncekronerne også hurtigt få ben at gå på – så hvad gør man hvis man gerne vil have del i de lavest hængende frugter?

Kom ind til et uforpligtende møde, og hør om dine muligheder hos os!

Opsætning af AdWords konto og indhold
For at arbejde med Google Adwords kræves det at du har en Adwords-konto. Din Adwords-konto er den konto som bliver brugt til at administrere dine kampagner samt budgetter. Har du ikke allerede en konto, hjælper vi dig meget gerne med at få denne oprettet, således at vi sammen kan komme godt i gang. Har du allerede en Adwords-konto kan du nøjes med at tilkoble os til den, og på den måde vil vi kunne administrere din konto for dig. Du vil altså hele tiden have mulighed for at følge med i hvad der sker, og hvad dine penge bliver brugt på.

Har du ikke allerede fundet dine ønskede søgeord, hjælper vi gerne dig med en forudgående søgeords analyse. På den måde finder vi i fællesskab de søgeord som passer bedst til din kampagne. Vi sørger sammen med dig for at de søgeord vi finder både har høj relevans for din virksomhed, samt en god klikpris.

Annoncer og annoncegrupper:
En annoncegruppe indeholder et sæt af dine søgeord og ud fra disse annoncegrupper sørger vi for at opsætte en eller flere annoncer som passer sammen med annoncegruppen. Vi bruger selve annoncegrupperne til at organisere både dine søgeord, samt dine annoncer.
For at dine annoncer fanger dine kunder skal du sørge for at have fangende tekster, og sørge for at de enkelte annoncer bliver tilrettet i forhold til dine søgeord og annoncegrupper. Derfor skræddersyer vi dine annoncer præcist til indholdet af både din side, det som du tilbyder, samt hvad der fremgår af dine annoncegrupper.

Budget kontrol
Vi sørger for at dine budgetter bliver overholdt i forhold til de enkelte kampagner, og vi har mulighed for med stor fleksibilitet at fastlægge hvad enten et budget skal være pr. dag, pr. måned, delt for alle dine kampagner, specifikke kampagner, eller noget helt tredje. Vi hjælper dig med at få skræddersyet en løsning specifikt efter dine ønsker.
Annnonceoptimering
Med annonceoptimering, sørger vi for at du altid får det meste ud af dine annoncer og reklamekroner. Hvilket betyder at vi løbende optimerer på dine annoncer for at opnå en god CTR (Click Through Rate), vi sørger for at pause søgeord med lav CTR og vi fokuserer på de billige og mere relevante søgeord. Det hele handler om at du skal få mest ud af dine penge, og derved få flest klik for dine kroner.
Landing pages
Når at man udarbejder annoncer igennem f.eks. Google-Adwords, og betaler for sine klik er det vigtigt at dirigere kunden videre ind til en side med relevant indhold som passer med den respektive annonce.

En ”landing page” er den første side en kunde bliver mødt af efter et klik på din annonce. Derfor skal der være overensstemmelse imellem både det som kunden forventer at finde når at de søger på et ord, men så sandelig også det som de bliver mødt af når at de vælger at klikke på en specifik annonce. Derfor er det vigtigt at optimere og udarbejde en god og relevant indholdsside der fanger kundens interesse fra en start.

Webgruppen er et team af erfarne og dygtige folk inden for online markedsføring og kommunikation, der udarbejder funktionelle og kreative løsninger med dig i føresædet. Vores vision er at benytte vores erfaring og netværk til at skabe målbare og synlige resultater for dig og dit foretagende.

© 2018 Design by Webgruppen.

FØLG OS

Telefon: +45 42 90 90 41
E-mail: mail@webgruppen.net

Adresse:
Amagertorv 14
DK-1160 København K