Om os

Vi er din samarbejdspartner indenfor online markedsføring

Alle Webgruppens folk har forskellige former for uddannelse og erfaring, og imødekommer din virksomhed og dine behov med et større overblik over muligheder og tiltag. Med akademisk baggrund fra Oxford kombineret med mange års entreprenør-erfaring kan vi garantere gennemarbejdede og effektive løsninger.

Med en bred vifte af kompetencer og et netværk af dygtige fagfolk, ser vi både store og små projekter til dørs. Den største opgave i markedsføring og branding ligger i kommunikation, som er en af vores spidskompetencer. Vi yder rådgivning og vejledning i både virksomheds-profilering og strategi.

Vi tilbyder bundsolide og professionelle løsninger til alle størrelser af virksomheder. Hvad vi kan tilbyde er bl.a.:

 

Og meget mere. Vi skræddersyer online løsninger af alle arter for at optimere og gavne din virksomhed.

 

 

Benjamin Muhlig

Benjamin Muhlig

Direktør, CEO

Det er mig en ære at byde dig velkommen hos WebGruppen!

Jeg har selv arbejdet med virksomheder og kommunikation de sidste 10 år, og er nu gået sammen med andre iværksættere om WebGruppen. Vores vision er at benytte vores erfaring, kompetencer og netværk til at skabe synlige og målbare resultater for din virksomhed.

Kom ind og få en kop kaffe til et intromøde, og lad os se hvad vi kan gøre for dig!

Webgruppen er et team af erfarne og dygtige folk inden for online markedsføring og kommunikation, der udarbejder funktionelle og kreative løsninger med dig i føresædet. Vores vision er at benytte vores erfaring og netværk til at skabe målbare og synlige resultater for dig og dit foretagende.

© 2018 Design by Webgruppen.

FØLG OS

Telefon: +45 42 90 90 41
E-mail: mail@webgruppen.net

Adresse:
Amagertorv 14
DK-1160 København K