SEO

Har jeg brug for SEO? I så fald, hvilken?

SEO-strategi

SEO kan gøre hele forskellen for virksomhedens omsætning ved korrekt udførelse af en nøje tilrettelagt SEO-strategi. Vi tilbyder rådgivning og vejledning i hvordan dit markedsføringsbudget på bedst mulig vis kan skabe vækst for din virksomhed.

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, og er ofte et misforstået begreb. SEO er ikke kun én ting, men dækker over 200 forskellige parametre som søgemaskiner rangerer hjemmesider efter.

SEO er for dem der ønsker at få deres hjemmesider til at rangere højest på søgemaskiner som Google, og er opdelt i flere ”overordnede” punkter. For at give et par eksempler kunne nogen af disse punkter være SEO-tekster, komprimering af indhold, Link Building og optimering af CSS og Javascript.

Bør jeg have SEO?

At få lavet SEO på sin hjemmeside er et større projekt, da det reelt set ikke vil skabe vækst hvis ikke man går hele vejen.

At gå fra at være søgeresultat nummer 52 til nummer 25 på Google giver ingen synlig forskel, og vil derfor blot være et tab af potentielle annoncekroner.

Hjemmesiden skal ligge på første side af Google-søgningen på de ønskede søgeord for at give en synlig og målbar forskel i trafik og omsætning.

Link building
Link building kan være forskellen på hvorvidt du rangerer i toppen af Google, eller at du ender på anden side. Hele essensen af denne SEO form omhandler at konfigurer og etablere links til din hjemmeside.

Når at du arbejder med Link building handler det ikke bare om at etablere hvilke som helst links til din hjemmeside. Det handler i særdeleshed om at være kritisk overfor hvilke links man får, og derfor også at være kritisk overfor kvaliteten af disse.

Teknisk optimering
I forhold til den tekniske optimering af din hjemmeside, sørger vi for at din side bliver let læselig for søgemaskinerne. Dette gøres bl.a. igennem at man linker til de korrekte sider, at man angiver korrekte overskrifter, at man opsætter beskrivelser og titler på dine links og billeder, samt at navne, adresse og telefoner fremvises i korrekt syntax.

Når at vi laver teknisk optimering laver vi en teknisk SEO analyse af din hjemmeside, og ud fra dette tilretter vi det nødvendige HTML for at opnå en bedre placering til dig.

Tekstforfatning
Er du en af dem der har svært ved enten at formulere dine egne tekster, eller bare at finde tiden til det? Så har vi mulighed for at tilbyde dig tekstforfatning til din hjemmeside.

Når vi laver SEO, og tekstforfatning, sørger vi altid for at dine tekster er SEO venlige, og at de dermed bidrager til at skabe en god placering for dig i forhold til alle dine søgeord.

Indholdet på din side er uden tvivl det absolut vigtigste for at skabe salg på din hjemmeside, samt at få kunderne til at foretage en handling. Dette er også grunden til at vi mener at SEO og tekstforfatning går hånd i hånd – vi føler ikke at det ene kan undvære det andet.

Indholds optimering
Vi sørger for, igennem indholds optimering, at gennemgå og redigere i dine tekster således at de bliver mere målrettet til dine søgeord.

Godt SEO indhold handler ikke om at gentage dine søgeord et utal af gange. Nu om dage er søgemaskinerne blevet meget gode til at kigge på hvorvidt dit indhold er unikt og relevant i forhold til hvad dine brugere søger efter, samt hvorvidt dine brugere rent faktisk får noget ud af de tekster som de finder på din hjemmeside. Det handler altså i langt højere grad om at teksterne passer til brugeren- fremfor at det passer til søgemaskinen som læser det.

Fremgangsmåden bør derfor altid være at kigge på dit indhold først, og vurdere hvorvidt dine potentielle kunder får de nødvendige informationer som de søger. Hvorefter at man vil lave tilretninger i indholdet for at søgemaskinerne bedre kan tolke og forstå dit indhold og dine søgeord.

Søgeord
Dine “søgeord”, er de ord som du gerne vil blive vist på ved en søgning på Google.

Det er vigtigt for din succes med online markedsføring, såvel som søgeordsoptimering, at du synliggøre din hjemmeside på Google med gode og relevante søgeord. Dine søgeord er skabt til at skabe trafik til din hjemmeside, hvilket betyder at de skal være nøje udvalgt, i forhold til de produkter eller ydelser som at du tilbyder.

Det er derfor ikke kun vigtigt at vælge gode og relevante søgeord, men nogle gange kan det være til din fordel at udvælge søgeord som dine konkurrenter ikke har tænkt på at optimere sig på. På denne måde får du lettere dine søgeord øverst på Google, hvilket ofte også vil resultere i bedre og billigere konverteringer.

Da det er vigtigt at vælge de rigtige søgeord, står vi selvfølgelig altid klar med rådgivning og værktøjer til at finde søgeord som passer netop til din branche, behov, og hvad dine kunder søger på. Vi kan enten komme med en række forslag at tage udgangspunkt i ud fra en søgeords analyse. Vi vil dog også  meget gerne tage udgangspunkt i dine idéer, og se hvorvidt vi er enige i søgeordenes potentiale.

Lokal SEO
Lokal SEO er søgemaskineoptimering med lokalt fokus.

Laver man f.eks. en søgning på tømrer i Esbjerg, vil virksomheder med en beliggenhed i Esbjerg automatisk blive prioriteret højere i forhold til andre. Der er uden tvivl mange forskellige tendenser at søge på, men de lokale virksomheder vil altid have et forspring kontra de virksomheder der ikke ligger lokalt.

Hvis ikke du aktivt gør noget for at bibeholde det forspring, som f.eks. ved lokal SEO, vil du hurtigt se dig selv blive overgået af nærliggende virksomheder, samt virksomheder der slet ikke ligger i dit nabolag. Det hele handler om at fodre Google med de korrekte informationer omkring din virksomhed, og at overbevise Google om at din virksomhed er mere relevant en naboens!

Vi sørger selvfølgelig for at hjælpe dig igennem alle retningslinjerne for lokal SEO, og hjælper dig gerne med at bibeholde dit forspring, eller med at komme op før resten af dine konkurrenter i nabolaget!

Webgruppen er et team af erfarne og dygtige folk inden for online markedsføring og kommunikation, der udarbejder funktionelle og kreative løsninger med dig i føresædet. Vores vision er at benytte vores erfaring og netværk til at skabe målbare og synlige resultater for dig og dit foretagende.

© 2018 Design by Webgruppen.

FØLG OS

Telefon: +45 42 90 90 41
E-mail: mail@webgruppen.net

Adresse:
Amagertorv 14
DK-1160 København K