Webdesign

Hvordan får man sine online løsninger til at skille sig ud?

Budskab

Webdesign er i dag blevet en stor del af en virksomhedsprofil, hvor alt handler om meta-symboler og skjulte budskaber i både farver, opsætning og til dels funktionalitet. I tidligere tid var det et tegn på kvalitet og god markedsføring i sig selv at have en app eller en webshop, hvorimod det i dag er så alment at det efterhånden er blevet en forventning fra kunderne.

Så hvordan får man sine online løsninger til at skille sig ud? Få en uforpligtende snak med os om hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

 

Online løsninger – hvad skal jeg bruge?

Som et online marketing bureau har vi mulighed for at rådgive og vejlede i hvilke løsninger, der ville være idéelle for din virksomhed. Med et overblik over online markedsføring har vi mulighed for at guide din virksomhed til de rette online løsninger således, at du undgår at spilde dyrebar omsætning på løsninger, der ikke skaber vækst.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hvis du har spørgsmål er vi altid klar til at hjælpe med at besvare dem. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder hos os.

MERE OM VORES HJEMMESIDER

Support
Vi opretter et login til din hjemmeside, og guider dig igennem processen vha. en video-guide således, at du selv kan rette din tekst og dine billeder. Yderligere har vi et support abonnement til de mere langhårede rettelser.

Du kan frit ringe og skrive til os, hvis der skulle foreligge spørgsmål eller problemer undervejs.

 

Ubegrænset trafik og domæner
Med ubegrænset trafik er der ingen begrænsninger for antallet af besøgende på din hjemmeside.

Med ubegrænset antal domæner kan der tilknyttes så mange domæner som ønsket, så længe ejereskab af disse haves. Din hjemmeside vil således kunne tilgås fra disse.

Eksempel – wgdk.dk, webgruppen.dk, webg.dk, wg.net.

Webgruppen er et team af erfarne og dygtige folk inden for online markedsføring og kommunikation, der udarbejder funktionelle og kreative løsninger med dig i føresædet. Vores vision er at benytte vores erfaring og netværk til at skabe målbare og synlige resultater for dig og dit foretagende.

© 2018 Design by Webgruppen.

FØLG OS

Telefon: +45 42 90 90 41
E-mail: mail@webgruppen.net

Adresse:
Amagertorv 14
DK-1160 København K